Kültür Sanat The Walking Dead 8. sezon başlıyor...

The Walking Dead 8. sezon başlıyor...

20.10.2017 - 16:56 | Son Güncellenme:

The Walking Dead 8. sezonu başlıyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren milyonları ekrana bağlayan AMC yapımı The Walking Dead, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor

The Walking Dead 8. sezon başlıyor...

The Walking Dead 8. sezonu ile ekranlara dönüyor. 7 sezondur milyonları ekrana bağlayan dizide hasret nihayet sona eriyor. Geçtiğimiz kış 7. sezonu yayınlanan The Walking Dead'in yeni sezonunda Rick ve Neegan arasındaki mücadele merak konusu olacak.

Haberin Devamı

Bir Frank Darabont projesi olan The Walkind Dead, ilk olarak 31 Ekim 2010'da yayınlanmıştı. AMC tarafından yayınlanan dizi aradan geçen yedi senede epey farklı bir konuya evrildi. Başlangıçta, zombie salgınından korunmaya çalışan bir grup insanın hikayesine odaklanan The Walking Dead'in bugüne kadar 91 bölümü yayınlandı.

The Walking Dead'in yeni sezonu 22 Ekim akşamı başlıyor. Alexandria ile Kingdom arasındaki savaşın nerelere varacağı merak konusu. Dizinin ilk 8 bölümü yılbaşına kadar yayınalacak. Sonrasında verilecek bir aranın ardından diğer sekiz bölüm de yayınlanmış olacak. Böylelikle 8. sezon 16 bölümle tamamlanmış olacak.