Kültür Sanat Yunus Günçe'den sahici bir manifesto

Yunus Günçe'den sahici bir manifesto

20.10.2017 - 11:02 | Son Güncellenme:

Gerçeği sadece gerçeği söyleyeceğine and içmiş, “daha iyi nasıl olur”un peşinde, sahici olmak üzerine manifesto gibi yazılar... Yunus Günçe'nin kaleminden "Eyvallahım Var" Doğan Novus etiketiyle raflarda.

Yunus Günçeden sahici bir manifesto

Oyuncu ve sunucu Yunus Günçe kişisel manifestosu olarak nitelendirdiği kitabını yayınladı. Doğan Novus etiketiyle yayımlanan ve bu hafta sonu tüm kitapçılara ulaştırılacak olan kitap, Sanatçının hayata bakışına dair izler taşıyor. Eyvallahım Var adını taşıyan çalışma, Yunus Günçe'nin ikinci kitabı olma özelliği taşıyor.

Haberin Devamı

Yunus Günçe'nin daha önce de Kafamda Böcekler Var adlı kitabı yayımlanmıştı.

"Eyvallahım var. Gerekene, gerektiği yerde, gerektiği zamanda. Ne kadar esnek olursan, o kadar dik durursun. Eyvallahım var. Olmayanlarla görüşmüyorum."

20 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde
Öte yandan Yunus Günçe, 20 Kasım Pazartesi saat 20.30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde Re-Yunus adlı tek kişilik gösterisiyle sahne alacak.

Başarısızlıklarını, işsizliklerini, yaptıklarını, yapması gerekenleri, yaşadığı ama aslında yaşamak istediği ülkesini anllatacak olan Yunus Günçe, Survivor'ı da unutmuyor elbette. İzleyiciyi kendisiyle tanıştırıyor. Sonra..."Eyvallah!" diyor; gidiyor.

Yunus Günçeden sahici bir manifesto