Milliyet Executive Yapay zeka çağında 'inovasyon' zamanı

Yapay zeka çağında 'inovasyon' zamanı

11.03.2024 - 05:49 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar vericilerini ve düşünce önderlerini bir araya getirecek Teknoloji Liderleri Zirvesi'nde gündem "yapay zeka çağında inovasyon" olacak.

Yapay zeka çağında inovasyon zamanı

DataExpert'in katkıları ve BMI Business School organizasyonuyla 21 Mayıs Salı günü Türkiye'nin teknoloji alanındaki önemli karar vericilerini ve düşünce önderlerini bir araya getirecek Teknoloji Liderleri Zirvesi'nde gündem "yapay zeka çağında inovasyon" olacak. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek zirvede; global trendlerin şirket stratejilerine etkileri, Türk teknolojisinin global pazardaki yeri, dijital dönüşümün sürdürülebilirliği ve yapay zekâ konuşulacak. Bu yılın en heyecan verici etkinliklerinden biri olan Teknoloji Liderleri Zirvesi, teknoloji dünyasının en parlak yıldızlarını kutlamak ve ilham verici başarılarına odaklanmak için geri dönüyor. 21 Mayıs 2024'te Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'da düzenlenecek olan zirve, "Re Innovating in the age of AI" temasıyla katılımcılarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Yenilikçi isimler

Teknoloji Liderleri Zirvesi, bu yıl da sektördeki yenilikçi isimlerin öne çıktığı bir platform olmaya devam ediyor. Zirvenin odak noktası, yapay zeka çağında inovasyon teması altında sektör liderlerini bir araya getirmek ve geleceğe yönelik vizyonlarını paylaşmak.

Kadın liderler artıyor

Zirvenin ana teması olan "Re Innovating in the age of AI" doğrultusunda, teknolojinin hızla değişen dünyasında öne çıkan liderlerin başarı öykülerinin paylaşılacağı zirve, teknoloji alanında üstün başarılar gösteren isim ve kurumları bir araya getiriyor. Zirve boyunca sektördeki gelişimi ve dönüşümünü yansıtan birçok kurumun teknoloji alanındaki katılımları gün boyu gerçekleşecek olan panel ve konuşmalarla ön plana çıkıyor. 2023 yılı En Etkin 50 Teknoloji Lideri listesinde yer alan yöneticilerin yüzde 80'i erkek ve yüzde 20'si kadın yönetici iken, bu yılki katılımcılarda kadın lider sayısının artacağı öngörülüyor. Özellikle teknoloji alanında kadın liderlerin giderek artan önemi ve etkisi, zirvenin de odak noktaları arasında yer alırken "En Etkin 50 Teknoloji Lideri" listesinde yer alan yöneticilerin sonraki dönemlerde koltuklarını büyüterek fonksiyonlarını daha geniş bir etki alanıyla sürdürdükleri görülüyor.

Haberin Devamı

Teknolojinin geleceğini şekillendiren liderler

Teknoloji Liderleri Zirvesi, iş dünyasının dikkatini çekmek ve sektördeki yenilikçi düşünce liderlerini bir araya getirmek için fırsat yaratırken, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul, zirveye katılan profesyonellere ilham verici bir ortam sunuyor. QnB Finansbank, İş Bankası ve KalyonPV ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu yılki zirve, teknolojinin geleceğini şekillendiren liderlerin bir araya gelmesine ve iş dünyasında dönüşümü hızlandırmak için birlikte çalışmalarına olanak tanıyor. Katılımcıları inovatif fikirlerin, yeni işbirliği fırsatlarının ve ilham verici konuşmaların bir araya geldiği unutulmaz bir deneyim bekliyor.