Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor

17 günlük kapanma dönemi sona erdi. İçişleri Bakanlığı, 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’nin kurallarını genelgeyle duyurdu. Bugün ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine toplantısına başkanlık edecek. Koronavirüs salgını sürecinde atılacak normalleşme adımlarına ilişkin kritik kararların alınacağı toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor. Tam kapanmanın sona ermesiyle dükkanlarını açan esnafa yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dizi destek açıklaması bekleniyor.

TESK Başkanı Palandöken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam gerçekleşecek kabine toplantısıyla ilgili CNN Türk ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Palandöken, 'Erdoğan esnafa ne müjde verecek?' sorusuna şöyle cevap verdi: "Esnafın devlet olanaklarından yararlanması lazım. Bugün zannediyorum ki esnafın mağduriyetine yönelik bir müjde bekliyorum. SGK borcu ve stopaj borçlarının uzun bir zamana yayılmasını bekliyorum."

"Kazanmayan insandan vergi alınmaması lazım . Esnafı rahatlatacak yeni bir paket bekliyoruz. Borçların ertelenmesi şart. Biriken borçlar var. Tahmin ediyorum Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim söylemlerimizi dikkate aldı ve buna göre bir müjde verecek. Bugün akşam üstü kabine toplantısında esnafı rahatlatacak bir müjde verecek. Esnafı üzmeyecek esnafı destekleyecek bir açıklama Sayın Cumhurbaşkanımızdan bekliyoruz."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER