Oynatma Listesi
HABERLER

İsrail karakolunun vurulduğu görüntü yayınlandı

İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Kefr Kila bölgesine hava saldırısı düzenledi.Hizbullah ise, Kefr Kila'nın karşısında yer alan bir İsrail karakolunu vurduğu görüntüleri yayınladı. 430 askeri noktası adı verilen karakolun yanı sıra El Abdad bölgesi de omuzdan ateşlenen güdümlü füzelerle vuruldu.Lübnan medyası ayrıca, Hizbullah'ın İsrail tarafındaki Beyt Hilel'de bir askeri aracı kilometrelerce uzaktan güdümlü füzeyle vurduğu görüntüyü de yayınladı.

Lübnan'ın en büyük askeri gücü Hizbullah ile İsrail ordusu arasındaki çatışmalar, savaştan bir gün sonra, 8 Ekim'de başladı. Son günlerde giderek yoğunluğu artan çatışmalarda, İsrail jetleri sınırın 20 kilometre içindeki hedefleri vurdu.

İsrail ordusu, son 24 saatte sınırın güneyindeki Shtula'da bir askerinin öldürüldüğünü ve diğerinin de ciddi şekilde yaralandığını bildirdi.Çoğunluğu sınır hattıyla sınırlı kalan İsrail-Hizbullah çatışmalarında bugüne kadar İsrail ordusunun aralarında subayların da bulunduğu 12 askerini kaybettiği biliniyor. Hizbullah tarafında ise 122 milisin öldüğü açıklandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER