Otomobil Project Cars 2 Geliyor!

Project Cars 2 Geliyor!

23.06.2015 - 09:57 | Son Güncellenme:

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project Cars'ın devam oyunu yolda. Yapımcı firma, ikinci oyunu bizzat duyurdu... Henüz ilk halkası soğumadan ikincisi duyurulan Project Cars, birçok kişiyi şaşırttı desek doğru olur....

Project Cars 2 Geliyor

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project Cars'ın devam oyunu yolda. Yapımcı firma, ikinci oyunu bizzat duyurdu... Henüz ilk halkası soğumadan ikincisi duyurulan Project Cars, birçok kişiyi şaşırttı desek doğru olur. Geçtiğimiz ay görücüye çıkan oyunun satışlarda güzel bir grafik çizmesi ve elbette incelemelerden fena sayılmayan notlar alması, bu durumun oluşmasına kaynaklık etti. Henüz yolun başında olduklarını belirten geliştirici ekip, Project Cars 2 için kolları sıvamış durumda. Oyunun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Project Cars 2'nin geliştirilme aşamasında olduğuna ve şimdilik sahip olduğu araç ve pist sayısı gibi bilgilerine yer verildi.

Haberin Devamı

50 farklı bölgeden 200'den fazla yarış pistinin bulunacağı oyunda, çakıl taşlı, çamurlu ve karlı gibi zorlu yollar bizleri bekliyor. 40 farklı sınıf baz alınarak hazırlanan 200 araç da oyun içerisinde kendisine yer bulacaklar arasında. Kariyer modu ile ön plana çıkan yapımda co-op bazlı senaryonun yer alması da dikkatimizi çekiyor. Takım maçlarına yönelen geliştirici firma, arkadaşlarımız ile kariyer modu oynama şansı tanıyacak. Şimdilik çıkış tarihi belirtilmeyen oyunun hangi platformlar için geliştirildiği de açıklanmadı. Tahminler, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için olduğu yönünde.