Otomobil Renault Koleos’la ‘güzel yapmış’ dedirtmek istiyor

Renault Koleos’la ‘güzel yapmış’ dedirtmek istiyor

10.11.2008 - 00:02 | Son Güncellenme:

Fransız üreticinin ilk 4x4’ü Koleos Türkiye’de satışa sunuldu. Renault Mais’in en önemli hedefi, “Renault bu işi de yapmış, yapmışsa da güzel yapmış” dedirtmek

Renault Koleos’la ‘güzel yapmış’ dedirtmek istiyor

Renault’nun 2008 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ilk 4x4 crossover modeli Koleos, iki farklı güçte 2.0 lt dizel motor seçeneği ve 66 bin YTL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
Tanıtım toplantısında konuşan Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Koleos’un markanın ilk 4x4 modelini pazara sürmekten dolayı oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. Aybar, “Bu araç için önümüzdeki yıla yönelik bir hedeften çok ‘Renault bu işi de yapmış, yapmışsa da güzel yapmış’ dedirtmek istiyoruz” dedi.
Aybar, Koleos’un 2.0 lt dizel (150 HP) otomatik şanzımanlı versiyonunun 67 bin 500, 2.0 lt dizel (175 HP) manuel versiyonunun ise 66 bin YTL’den satılacağını kaydetti.

‘Tanıtımlar sürmeli’
Küresel anlamda bir mali dalgalanmanın yaşandığı bu dönemde, piyasada yapılması gerekenleri yapmaya çalıştıklarını belirten Aybar, aktivitelerin sürmesi gerektiğini gerektiğini vurguladı.
Olumlu havayla birlikte satışlarda yeniden hareketlilik olacağını tahmin etiklerini belirten İbrahim Aybar, “Otomotiv işinde en önemli unsur moral ve güven endeksidir. Satışlarda Ekim ayından itibaren gerileme yaşandı. Ancak Türkiye’nin dinamizmine güveniyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Renault Koleos’la ‘güzel yapmış’ dedirtmek istiyor

Donanımları yüksek
Renault-Samsung Motors ortaklığıyla hayata geçirilen yeni Koleos, gerek şehir içinde gerekse de arazi kullanımında konfor öncelikli olarak geliştirilmiş. Akıllı 4x4 sistemi Nissan’dan alınmış.
Koleos’ta eller serbest kart sistemi, iki bölüm halinde açılabilen bağaj kapısı, otomatik katlanan arka koltuklar ve araç içinde toplam 70 lt hacimli eşya koyma gözü yer alıyor. Donanımları zengin olan araçta standart ve isteğe bağlı özellikler arasında “Bose” müzik sistemi, 6 hava yastığı, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, İniş Hız Kontrol Sistemi gibi unsurları bulmak mümkün.