Oyun Alaşım' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'alaşım' Yanıtları

Alaşım' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'alaşım' Yanıtları

03.05.2021 - 14:52 | Son Güncellenme:

Bulmaca çözmek insan beynini çalıştırmakla birlikte insanlara yeni bilgiler kazandırarak insanların gelişmesinde de rol oynamaktadır. Bulmacalarda sorulan bütün soruların cevaplarını bilmek oldukça zordur. Bulmacalarda alaşım sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Alaşım kelimesinin anlamı nedir? Alaşım bulmacasının cevabı nedir? Alaşım bulmacasının cevabı kaç harflidir? Sizler için alaşım bulmacasının bütün cevaplarını derledik.

Alaşım Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada alaşım Yanıtları

Alaşım bulmacasının bir adet cevabı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

Alaşım Nedir?

Bulmacaların cevabını bulmak için öncelikte bulmacalarda sorulan kelimelerin anlamlarını bilmek gereklidir. Soruda sorulan kelimenin anlamını bilirseniz o anlamla uyuşan diğer kelimeleri bularak cevabı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Alaşım nedir sorusunun cevabı oldukça basittir. Alaşım bir metal elementinin başka bir metal elenti ile homojen bir şekilde karışarak oluşturduğu yeni metaldir. Kelimenin anlamını bildikten sonra o anlamla eşleşen yeni kelimeler aranarak bulmacanın cevabı bulunur.

Alaşım Bulmacasının Cevabı Nedir?

Alaşım bulmacasının bulmacalarda tek bir cevabı bulunmaktadır. Alaşım bulmacasının cevabı altı harften oluşmaktadır. Alaşım bulmacasının cevabı halita kelimesidir. Kare ve çengel bulmacalarda alaşım sorulursa halita yazarak soruyu cevaplayabilirsiniz. Alaşım bulmacasının başka bir cevabı bulunmamaktadır.