TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi
15.yüzyılda girdiği Saray mutfağından günümüze uzanan Kaymaklı Güllaç, Özsüt misafirleriyle sadece ramazan ayı boyunca buluşuyor.
Bol sütle ıslatılmış güllaç yapraklarının arasında kendi üretimleri kaymak parfe ile badem, fındık ve cevizle buluşan tatlı geleneksel yöntemlerle ve el yapımı olarak hazırlanıyor. Ferahlatıcı tadını ise limon rendesinden alıyor. Güllaca son dokunuş ise Antep fıstığıyla yapılıyor.
Survivor'dan elendi kendi kadrosunu kurdu! 'Güzel olurdu'
Cadde | 12.03.2025 - 08:46
Survivor'dan geçtiğimiz günlerde elenen isim Serenay Aktaş olmuştu. Instagram'dan takipçileriyle soru cevap yapan Serenay Aktaş kendi Survivor kadrosunu kurdu.