TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi
15.yüzyılda girdiği Saray mutfağından günümüze uzanan Kaymaklı Güllaç, Özsüt misafirleriyle sadece ramazan ayı boyunca buluşuyor.
Bol sütle ıslatılmış güllaç yapraklarının arasında kendi üretimleri kaymak parfe ile badem, fındık ve cevizle buluşan tatlı geleneksel yöntemlerle ve el yapımı olarak hazırlanıyor. Ferahlatıcı tadını ise limon rendesinden alıyor. Güllaca son dokunuş ise Antep fıstığıyla yapılıyor.
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Cadde | 15.06.2025 - 13:44
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.