SigortaDeprem bölgesinde sigortalı hasar 100 milyar lira

Deprem bölgesinde sigortalı hasar 100 milyar lira

21.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşattığı acının büyüklüğüne dikkat çekti.

Deprem bölgesinde sigortalı hasar 100 milyar lira

Katıldığı bir televizyon programında bu tür afetler sonrası rakamlarla konuşmanın çok zor olduğunu vurgulayan Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalı hasar rakamlarının çok daha üzerinde bir miktarı sigorta şirketlerinin ödeme kapasitesi olduğunu belirterek, “Bölgede; DASK’ta %50’lik, konut sigortasında %20’lik, kaskoda %17’lik bir sigortalılık oranı var. Özel sigortalar için beklediğimiz hasar 76 milyar lira civarında. DASK’ı da eklediğimizde 100 milyar lira hasar ödeyeceğimizi öngörüyoruz” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı
Uzun yıllardır takıyor, nedenini açıkladı! Altın küpelerin karanlık sırrı

Cadde | 30.04.2025 - 15:25

Hollywood'un usta oyuncusu Morgan Freeman, neredeyse her zaman taktığı altın küpelerinin ardındaki gerçek sebebi açıkladı.

Yazarlar