Siyaset AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

06.06.2017 - 17:47 | Son Güncellenme:

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, parti genel merkezinde başladı.

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti'nin yeni MYK'sı, 29 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MKYK'nın ardından açıklanmıştı. MYK ilk toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanın başkanlığında, parti genel merkezinde başladı.

Haberin Devamı

Kurulun gündeminde, il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasına ilişkin süreç olacak. İl ve ilçe kongreleri başta olmak üzere saha içi çalışmaların tüm detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Terörle mücadele, referandum sonrası sürece bağlı olarak izlenecek yol haritası ve 2019 seçimleri öncesi hazırlıklar da ele alınacak diğer başlıklar olacak. Erdoğan, MYK toplantısı sonrası ise büyükelçilere iftar verecek. Başbakan Binali Yıldırım'ın Genel Başkanvekili olarak yer alacağı toplantıya, yeni MYK üyeleri Mahir Ünal, Hamza Dağ ile Ravza Kavakçı Kan ilk kez katılıyor.