Siyaset Beştepe'de sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

Beştepe'de sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi kabul etti

25.10.2021 - 12:18 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu dakikalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Görüşme 1 saat sürdü.

Kritik Kabine Toplantısı öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Görüşmenin 1 saat sürdüğü bildirildi. CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan görüşme öncesi şu detayları paylaşmıştı: Bu 6. görüşme olacak Erdoğan ve Bahçeli arasındaki. Oldukça kritik başlıklar var. Aralarında Almanya, Kanada, ABD’nin de olduğu 10 ülkenin büyükelçiliğinden Osman Kavala’nın serbest bırakılmasına ilişkin çağrı gelmişti, bu siyasetin gündemindeydi.

Haberin Devamı

Açıklama sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net mesaj gelmişti, büyükelçilerin istenmeyen adam ilan edilmesi için, Dışişleri Bakanlığı’nda talimat verdim demişti. Görüşmenin ana gündem maddesini oluşturacağını söyleyebiliriz. Özellikle ekonomiye ilişkin Merkez Bankası’nın yapmış olduğu 200 baz puanlık indirim sonrası döviz kurlarında yukarı doğru bir hareketlilik var, bu da gündeme gelecektir iki liderin görüşmesinde.

Beştepede sürpriz zirve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeliyi kabul etti

Beştepede sürpriz zirve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeliyi kabul etti