GündemBakan Yerlikaya açıkladı: ‘Narkokapan-Mersin’ operasyonunda 84 şüpheli tutuklandı

Bakan Yerlikaya açıkladı: ‘Narkokapan-Mersin’ operasyonunda 84 şüpheli tutuklandı

01.05.2025 - 12:37 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin’de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik icra edilen ‘Narkokapan-Mersin’ operasyonunda, ‘torbacı’ olarak tabir edilen 112 satıcının gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hazırlıkları 6 ay süren operasyonda, özellikle mahalle ve sokak aralarında uyuşturucu madde satan şüphelilerin hedef alındığını belirtti.

Haberin Devamı

Yerlikaya, operasyonun Mersin'in Akdeniz, Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Mezitli, Silifke, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinde, narkotik, istihbarat ve asayiş ekiplerinden oluşan 460 personel, 4 jandarma komando timi, 4 özel eğitimli narkotik köpeği ve 6 jandarma motorlu asayiş timinin katılımıyla düzenlendiğini kaydetti.

Çalışmalar sonucu yakalanan 112 şüpheliden 84'ünün tutuklandığını, 28'i hakkında adli kontrol kararı verildiğini bildiren Yerlikaya, "Gençlerimizin hayatını çalmaya cüret eden o zehir tacirlerine bir kez daha net bir şekilde gösterdik: Girdiğiniz sokak, çıkmaz sokaktır." ifadelerini kullandı.

Eşzamanlı baskınlar düzenledik. Şüphelilerden; 84’ü tutuklandı. 28’i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Bakan Yerlikaya açıkladı: ‘Narkokapan-Mersin’ operasyonunda 84 şüpheli tutuklandı
KEŞFETYENİ
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali

Cadde | 01.05.2025 - 09:28

Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ babasının boyunu geçti. Son halini görenler babasının gençliği diyor..

Yazarlar