Siyaset Gazetecilerin Başbakan nöbeti

Gazetecilerin Başbakan nöbeti

10.12.2008 - 15:42 | Son Güncellenme:

.

Gazetecilerin Başbakan nöbeti

BAYRAMIN birinci gecesi eşi Emine Erdoğan ile birlikte Antalya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konakladığı otelden çıkmadı. Haberciler ise, Erdoğan'ın kaldığı otelin önünde nöbet tutuyor.
Serik İlçesi'ne bağlı turistik belde Belek’teki 7 yıldızlı Rixos Premium Otel’de her zaman kaldığı villada tatilini geçiren Başbakan Erdoğan, Belek ve Kundu bölgesinde tatil yapan 5 bakanı zaman zaman davet ederek görüştü.
Otelin villa bölümü giriş kapısında nöbet tutan gazeteciler, Erdoğan'ın aniden çıkabileceği ihtimaline karşı her an göreve hazır bekliyor. Başbakan'ın korumaları ise ara ara otelin dış kapısına çıkarak yol kenarındaki gazetecileri kontrol ediyor. Otel önünde aralıksız nöbet tutan haberciler, yemek ve tuvalet ihtiyaçlarını da dönüşümlü olarak gideriyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın kaldıkları tripleks villadan bugün de hiç çıkmadıkları kaydedildi. Partililer, Erdoğan'ın adayları belirleme çalışması yaptığını öne sürdü.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu da bayram tatilini Antalya'da geçiriyor.