Siyaset MHP kampında 2023 için ‘yüzyılın seçimi’ vurgusu

MHP kampında 2023 için ‘yüzyılın seçimi’ vurgusu

28.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Antalya'da 3 gün süren Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanış oturumu dün basına kapalı gerçekleşti. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin de katıldığı oturumda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz sunum yaptı.

MHP kampında 2023 için ‘yüzyılın seçimi’ vurgusu

ASLIHAN ALTAY KARATAŞ Antalya -Toplantıda belediye başkanlarının MHP'nin 5 ayaklı stratejik hedefleri doğrultusundaki uygulamalarının genel merkezde oluşturulacak bir komisyon marifetiyle değerlendirileceği ve 2023 seçimleri ile ilgili bir yol haritası oluşturulacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Belediye başkanlarından yapacakları faaliyetlerde Cumhur İttifakı hassasiyetleri doğrultusunda hareket etmeye özen göstermeleri istendi. Başkanların sahada olup seçim çalışmalarında teşkilat ile birlikte hareket etmeleri, vatandaşların sıkıntılı zamanlarında yanlarında olmaları gerektiğine işaret edildi.

2023 seçimlerinin, cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunun altı çizilirken, "yüzyılın seçimi" olarak niteledikleri 2023 seçimleri için belediye başkanlarına "2024 mahalli idareler seçimlerini, 2023 seçimlerinin önüne koyulmaması, başkanların aksi yöndeki hareketlerinin not edileceği" uyarısı da yapıldı.