Tatil İksir Resort Town’ da, eğlence ve aktivite dolu bir yılbaşı!

İksir Resort Town’ da, eğlence ve aktivite dolu bir yılbaşı!

23.12.2011 - 13:17 | Son Güncellenme:

Doğanın tüm renklerini ve güzelliklerini, 4 mevsim gözler önüne seren bir yer mi hayal ediyorsunuz?2012’ye, çok özel bir yerde girmeye hazır mısınız?

İksir Resort Town’ da, eğlence ve aktivite dolu bir yılbaşı

4 mevsim doğanın her rengi ve doğallığın en konforlu halini “Her gün Yeniden Doğmak” sloganıyla yaşatan İksir Resort Town Tatil Kasabası, eğlence ve aktivite dolu bir yılbaşı tatil paketi hazırladı.

Canlı müzik, sürpriz çekilişler, DJ performansı ve havai fişek gösterisi eşliğinde unutulmaz bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Ordövr tabağı, Sebzeli mantarlı krep, Mısırlı peynirli yeşil salata, Kestaneli iç pilavlı hindi dolma, Limonlu parfe, işkembe çorbasından oluşan seçkin bir menü hazırlandı.

Bol oksijeniyle ciğerlerinizi, görselliğiyle ufkunuzu, aktivitesiyle yaşamınızı renklendirecek olan İksir Resort Town Tatil Kasabası’nda; doğada serbest at binişlerinden kış sporlarına, Jeep Safariden Ahşap Atölyesinde ahşap oymacılığına kadar onlarca aktiviteye katılabilirsiniz.

Farklı bir deneyim yaşayarak 2012’ye girmeye hazırsanız, doğanın içinde 50’nin üzerinde aktivite seçeneği bulunan İksir Resort Town Tatil Kasabası’na davetlisiniz.

İksir Resort Town’da Yılbaşı Paketi:

Yılbaşı balosu kişi başı fiyatı: 139 TL

Yılbaşı balosu dahil kişi başı bir gece konaklama: 239 TL

Yılbaşı balosu dahil kişi başı 2 gece konaklama: 359 TL