Tatil Le Guerite'in yeni adresi Marmaris

Le Guerite'in yeni adresi Marmaris

29.05.2018 - 17:16 | Son Güncellenme:

Deniz keyfinin müzik ve eğlence ile birleştiği plajı ve Akdeniz mutfağından özel lezzetler sunan menüsü ile restoran-beach club konseptinde hizmet veren La Guérite, D Maris Bay’de açıldı!

Le Gueritein yeni adresi Marmaris

Doğuş Turizm’in Mytha Hotel Anthology çatısı altındaki yedi olağanüstü otelinden birisi olan, Datça Yarımadası’nın muhteşem konumunda yer alan D Maris Bay, yaz sezonuna giriş yaptı.

Haberin Devamı

Beyonce-Jay Z, Leonardo Di Caprio, Wiz Khalifa, Adrien Brody gibi dünyaca ünlü isimlerin sık sık görüldüğü St. Barths ve Cannes’ın en gözde plaj restoranları arasında bulunan La Guérite, bu yaz D Maris Bay’de yerini aldı.

La Guérite D Maris Bay’de, Şef Yiannis Kioroglou ve ekibinin hazırladıkları Akdeniz mutfağının lezzetleri ile geç öğle yemeklerinin tadını çıkarabilir, barda hazırlanan lezzetli kokteyllerin keyfine varabilir, D Maris Bay’in pırıl pırıl sularında yüzebilir, La Guérite’in eşsiz müziği eşliğinde günbatımı partilerinde doyasıya eğlenebilir, akşamüstü hava karardığında yıldızlar altında leziz bir akşam yemeğinden sonra yaza damgasını vuracak parçalardan oluşan DJ performanslarıyla geceye devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

1935’den beri popülerliğini hiç kaybetmeyen ve dünyanın en ünlü restoran-beach club’ları arasında bulunan La Guérite, deneyimli şefi Yiannis Kioroglou’nun yaratacağı lezzetler ile Cannes ve St. Barths’ın keyifli atmosferini bu yaz D Maris Bay’in turkuaz kıyılarına taşıyarak, şehir hayatının rutininden çıkıp, nefes almak isteyen misafirlerine eğlencenin doruklarında eşsiz bir deneyim ve unutulmaz bir yaz yaşatacak.