Teknoloji 2017'de bizleri nasıl bir iPhone bekliyor?

2017'de bizleri nasıl bir iPhone bekliyor?

10.12.2016 - 10:34 | Son Güncellenme:

Bir sonraki iPhone modeli nasıl olacak? Yeni gelecek cihazın adı iPhone 8 mi? Yoksa Apple 3 farklı iPhone modeli mi piyasaya sürecek?

2017de bizleri nasıl bir iPhone bekliyor

Bu yıl iPhone 7 serisinin tanıtılmasının ardından herkes önümüzdeki yıl tanıtılacak yeni iPhone'lara gözünü dikti. Her sene çıkardığı modellerle büyük bir satış başarısı yakalayan Apple, önümüzdeki yıl kullanıcılara nasıl bir iPhone sunacak?

Haberin Devamı

2017'de iPhone serisinin onuncu yıldönümünü kutlayacak Apple'ın söylentilere göre bir sonraki model için kullanıcılara büyük bir sürpriz yapabilir. Bunlardan ilki firmanın "S" serisinden vazgeçip direkt iPhone 8 modelini piyasaya süreceği yönünde. Yalnız Apple yakın kaynaklardan biri olarak bilenen MacOtakara'ya göre 2017'de karşılaşacağımız iki iPhone da "S" geleneği bozmayarak iPhone 7s ve iPhone 7s Plus adını alacak. Tasarım ve yenilik anlamında çarpıcı değişimlerle gelmeyeceği söylenen cihazlarda cam arka panel ve kablosuz şarj gibi özellikler de bulunmayacak

Diğer bir iddia ise yeni iPhone'ların 3 farklı modelde geleceğine işaret ediyor. Her zamanki gibi 4.7 ve 5.5 inç'lik cihazların yanında bir de özel seri olarak 5.1 veya 5.2 inçlik bir iPhone modeli kullanıcıların beğenisine sunulabilir. Kıvrımlı bir OLED ekranla gelecek bu iPhone'da görünmez Home tuşu, tamamı cam arka panel, kablosuz şarj ve diğer özel teknolojiler yer alacak Hal böyle olunca fiyatı da diğerlerine oranla yüksek olacak. Herkesin hem fikir olduğu görüş ise yeni iPhone'larda A11 yonga setinin kullanılacağı.

Haberin Devamı

Kırmızı renk seçneğiyle de geleceği iddia edilen cihazların nasıl bir şey olacağını öğrenmek için ne yazık ki beklemekten başka bir seçeneğimiz bulunmuyor.

Yazarlar