Apple AirPods 2, 2019'un başında daha iyi gürültü önleme özelliğiyle gelecek

AirPods 2, 2019'un başında daha iyi gürültü önleme özelliğiyle gelecek

12.03.2018 - 18:27 | Son Güncellenme:

Apple'ın AirPods 2 kulaklıkları hakkında dedikodular gelmeye devam ediyor. Analistler, iPhone 8 ve iPhone X'teki zayıflıkların iPhone 7'nin devam eden satışlarıyla kısmen dengelendiğini gösteriyor. En ilginç olanı ise raporlar 2019'un başında yeni AirPod'ların gürültü önleme özellikleriyle geleceğini söylüyor. Peki AirPods 2'nin diğer özellikleri arasında neler yer alıyor?

AirPods 2, 2019un başında daha iyi gürültü önleme özelliğiyle gelecek

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

AirPods 2'nin daha uzun pil ömrü ve suya dayanıklı yapıda geleceğini sizlere daha önce aktarmıştık.Barclays'in son raporuna göre Apple, bu yıl AirPods 2 modelini tanıtmayacak. Analistler, AirPods 2'nin 2019’da tanıtılacağını gürültü azaltma özelliğiyle geleceğini belirtti. Ayrıca AirPods 2 ile tasarımsal anlamda da değişiklikler ve iyileştirmeler göreceğiz.

Barclays, AirPods talebinin artmaya devam ettiğini ve 2018'de 30 milyon adede kadar satış yapılacağını tahmin ediyor

Orijinal AirPods, Aralık 2016'da piyasaya sürüldü, ancak ikinci nesil model için sürüm penceresi belirsizliğini koruyor. Bloomberg, bu yıl içinde entegre 'Hey Siri' ses işlemcileriyle birlikte yeni bir ikinci nesil model gelebileceğini ve 2019'da temel su yalıtım özelliklerine sahip başka bir revizyon yapılabileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

Barclays analistleri, yeni AirPods’un 2019’un başlarında piyasaya çıkacağını söylüyor.

Apple, resmi olarak piyasaya sürülecek olan AirPower matıyla birlikte kablosuz şarj desteği sunan yeni bir AirPods kılıfı piyasaya süreceğini açıklamıştı. AirPower için çıkış tarihi belli değil. 2018'de olacağı ancak net tarih yok.

iPhone tahminleri açısından Barclays, KGI'nin daha önce iPhone X dış tasarımına benzeyen yeni 6.1 inç LCD iPhone ile aynı görüşte. Face ID'yi koruyan, ancak diğer alanda daha düşük spesifikasyonlar ve fiyata sahip bir model bizleri bekliyor. iPhone X yerine 6.5 inçlik bir iPhone X Plus da bizleri bekliyor.