Teknoloji Apple Neyin Peşinde?

Apple Neyin Peşinde?

20.05.2016 - 16:35 | Son Güncellenme:

Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Apple, sürpriz bir şekilde tam 4000 kişiyi işe almaya karar verdi…

Apple Neyin Peşinde

Bu zamana kadar imza attığı ürünleri ile beraber beğeni toplayan ve son yıllarda rekor satışlar elde etmeye başlayan Apple, mobil ve bilgisayar gibi sektörlerin birçoğunda başarılar elde etmekte. MacBook, iPhone ve iPad gibi ürünlerinin dışında yazılım konusunda da işinin ehli bir firma olan şirket, şimdilerde ise işe aldığı çalışan sayısı ile gündeme gelmiş bulunmakta. Zira beklenmedik bir atak gerçekleştiren firma, Hindistan’da geçerli olmak üzere tam 4000 kişiye yeni iş imkanı sunuyor. Üstelik binlerce kişinin işe alınma nedeni aynı; Apple Maps.

Haberin Devamı

Haritalar Gelişeceğe Benziyor

Teknoloji devi Apple tarafından hayata geçirilen uygulamalardan biri olan Maps, özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde gelişmiş bir kullanım ağı sunmakta. Google Maps’in en büyük rakibi olan uygulama, bu nedenden ötürü her daim güncel kalmak zorunda. Nitekim bunun için çalışma içerisine giren şirket, tam 4000 kişiyi haritalar servisini geliştirmek için işe almış bulunmakta.

Kampüs Bünyesinde Çalışacak

Açıklanan bilgilere göre Hindistan’da olmak üzere işe alınan bu 4000 çalışanın WaveRock SEZ kampüsü bünyesinde çalışacağı açıklandı. Konuyla ilgili yeni bir haber gelir ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin. Ayrıca son gelişmeleri takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı da unutmayın.