Oyun Dunyasi Asus’tan oyun odaklı telefon geliyor

Asus’tan oyun odaklı telefon geliyor

18.04.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Asus’un Global CEO’su oyun telefonu üzerinde çalıştığını doğruladı. Xiaomi’nin Black Shark isimli akıllı oyun telefonunu duyurmasının ardından Republic of Gamers ve Strix serileri ile oyun alanında kendini göstermeyi başaran Asus, oyuncular için bir akıllı telefon çıkaracak.

Asus’tan oyun odaklı telefon geliyor

Xiaomi'nin Black Shark oyun akıllı telefonunun piyasaya sürülmesinin ardından harekete geçen Asus, bir oyun telefonu üzerinde çalıştığını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda Asus Raze Phone ve Black Shark’a rakip bir model geliştirdiği gündeme gelmişti. MWC 2018’de tanıtılacağı söylenen ancak tanıtımı yapılmayan bu model için ROG markasını taşıyacak denildi. Fakat Asus’tan bu konu ile ilgili hiçbir açıklama gelmedi ve en ufak bir detay dahi paylaşılmadı.

Haberin Devamı

Ancak Asus’un CEO’su Jerry Shen’den 100. mağaza açılışında konuyla ilgili açıklama geldi. Shen şirketin oyun için tasarlanan bir telefon üzerinde çalıştığını ve telefonun şu an için sadece geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Bunun dışında telefonun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Asus'un günden güne büyüyen akıllı telefon pazarına ayak uydurmak için neler yapabileceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.