Oyun Dunyasi Battlefield Hardline Premium’culara Sürpriz Var

Battlefield Hardline Premium’culara Sürpriz Var

04.03.2015 - 15:36 | Son Güncellenme:

Açık betasında yüzlerce oyuncuyu ağırlayan ve çoğu tarafından beğeniyle takip edilen FPS oyunumuz Battlefield Hardline, Premium üyelerine özel sürprizleriyle karşımızda. Frostbite 3 teknolojisini gözler önüne serecek olan Battlefield Hardline, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformlarında 19 Mart tarihinde piyasaya çıkacak.

Battlefield Hardline Premium’culara Sürpriz Var

Açık betasında yüzlerce oyuncuyu ağırlayan ve çoğu tarafından beğeniyle takip edilen FPS oyunumuz Battlefield Hardline, Premium üyelerine özel sürprizleriyle karşımızda.

Frostbite 3 teknolojisini gözler önüne serecek olan Battlefield Hardline, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformlarında 19 Mart tarihinde piyasaya çıkacak.

Battlefield: Hardline Premium’a sahip olan oyuncular, özel maskeler, silah kamuflajları, özel günlerde iki kat tecrübe puanı, hediyeler, özel rekabetçi maçlar, 12 adet Gold Battlepack ve sunucularda liste başına geçme gibi içeriklerden faydalanabilecekler. Aynı zamanda 4 adet indirilebilir içeriğe (DLC), ücretsiz olarak iki hafta öncesinde ulaşabilecekler. Bunlar: Criminal Activity, Robbery, Getaway ve Betrayal. İlk DLC 2015 yılının yaz ayları içerisinde indirilebilir olacak, son DLC ise 2016 yılının kış ayları içerisinde oynanmaya sunulacak.