Oyun Dunyasi Bloodborne 40 Saatten Uzun Olacak

Bloodborne 40 Saatten Uzun Olacak

13.03.2015 - 18:13 | Son Güncellenme:

From Software'in yeni PS4 meyvesi Bloodborne, oynanış süresiyle birçoğumuzu tatmin etmeyi başaracak. Edge dergisinin son sürprizi Bloodborne olacak ve oyunun 40 saat sürdüğü söylenmekte. Dergide aynı zamanda oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki'nin röportajı da yer alacak. Diğer bir detay ise Edge editörleri oyunu 40 saat kadar oynamış ancak buna rağmen bitirememişler.

Bloodborne 40 Saatten Uzun Olacak

From Software’in yeni PS4 meyvesi Bloodborne, oynanış süresiyle birçoğumuzu tatmin etmeyi başaracak.

Edge dergisinin son sürprizi Bloodborne olacak ve oyunun 40 saat sürdüğü söylenmekte. Dergide aynı zamanda oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki’nin röportajı da yer alacak. Diğer bir detay ise Edge eeditörleri oyunu 40 saat kadar oynamış ancak buna rağmen bitirememişler.

Oyunun tahmin edildiğinden daha zor olacağı ve düşmanlarımızın ölümcül büyülerinin bir hayli canımızı yakacağı söylenmekte. Ayrıca düşmanlarımız zırh ve silah yerine, geliştirme eşyası düşürecek. Böylece kendi silahlarımızı ve zırhlarımızı geliştirebileceğiz. Oyunu deneyimleyenler 40 saatlik süre zarfı boyunca, birkaç adet silah ve zırh bulmuşlar.

Yayımlanan diğer bir bilgi ise oyunun seviye tasarımı yani bölümleri daha çok Demon’s Souls ile benzerlik gösteriyormuş. Özellikle haritayı keşfederken ışıklandıma önemli bir tol oynayacakmış. Her ne kadar ambiyans karanlık gibi görünse de karakterimizin kullanacağı güçler ve çevresel etkileşimler, eğer bahsedildiği kadar etkileyiciyse Bloodborne, arşivlenmeyi hak eden oyunların yanında bulunacak. Biz ise şimdilik 25 Mart tarihini beklemek zorundayız.