Oyun Dunyasi Bu Hatalar Battlefield Hardline’cıları Çileden Çıkartır

Bu Hatalar Battlefield Hardline’cıları Çileden Çıkartır

23.03.2015 - 12:22 | Son Güncellenme:

Visceral Games'in Frostbite 3 teknolojisiyle geliştirdiği Battlefield Hardline, çıkışıyla birlikte birkaç sorunu da beraberinde getirdi. Durum böyle olunca BF Hardline'ın ihtiyacı olan yamayı çıkartması için hataları gösteren bir video yayımlandı. Electronic Arts tarafından dağıtımı gerçekleştirilen FPS oyunumuz, hikaye tarafında sınıfta kalsa da multiplayer modunda eğlenceli dakikalar geçirmemizi sağlıyor.

Bu Hatalar Battlefield Hardline’cıları Çileden Çıkartır

Visceral Games’in Frostbite 3 teknolojisiyle geliştirdiği Battlefield Hardline, çıkışıyla birlikte birkaç sorunu da beraberinde getirdi. Durum böyle olunca BF Hardline’ın ihtiyacı olan yamayı çıkartması için hataları gösteren bir video yayımlandı.

Electronic Arts tarafından dağıtımı gerçekleştirilen FPS oyunumuz, hikaye tarafında sınıfta kalsa da multiplayer modunda eğlenceli dakikalar geçirmemizi sağlıyor. Gelin görün ki duvar kenarında sıkışan silahlar, helikopterden atlayınca yaşanan tuhaf anlar veya çoklu oyuncu modundaki haritaların saçmalamaları yüzünden, yeni düzenlemelerin şart olduğu gün gibi ortada.

Yayımlanan bilgilere göre BF Hardline, BF 4’ten daha korkunç hatalara sahip. Sadece bug’lar değil, mantık hataları da canımızı sıkan cinsten.

Battlefield Hardline’ın göze çarpan hataları için yın.