Oyun Dunyasi Bu Oyunda İlk İnsanları Yöneteceksiniz

Bu Oyunda İlk İnsanları Yöneteceksiniz

18.02.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

23 Şubat tarihinde PS4 ve Xbox One platformuna çıkış yapacak olan yeni Far Cry oyunumuz Far Cry Primal, 1 Mart tarihinde PC kullanıcılarıyla buluşacak. Aksiyon ve macera öğelerini bünyesinde barındıran oyun, sadece hikaye moduna odaklanacak ve bu sefer hayvan dostlarımızın yardımıyla hayatta kalmaya çalışacağız. Oyun, Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyor ve dağıtımcısı ise yine Ubisoft. Dunia Engine […]

Bu Oyunda İlk İnsanları Yöneteceksiniz

23 Şubat tarihinde PS4 ve Xbox One platformuna çıkış yapacak olan yeni Far Cry oyunumuz Far Cry Primal, 1 Mart tarihinde PC kullanıcılarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

Aksiyon ve macera öğelerini bünyesinde barındıran oyun, sadece hikaye moduna odaklanacak ve bu sefer hayvan dostlarımızın yardımıyla hayatta kalmaya çalışacağız.

Oyun, Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyor ve dağıtımcısı ise yine Ubisoft. Dunia Engine 2 teknolojisini kullanan oyun, Far Cry 4’ten çok da farklı grafiklere sahip değil.

Yeni yayımlanan videolarda, oyun içi görüntüler ve nasıl hayatta kalacağımızın ipuçları yer alıyor. İlk insanları yöneteceğiniz oyunun son videolarını buradan izleyebilirsiniz.