Oyun Dunyasi Bu Sefer Batgirl, Joker’e Karşı

Bu Sefer Batgirl, Joker’e Karşı

07.07.2015 - 12:52 | Son Güncellenme:

PC satışının durdurulmasından bu yana Batman: Arkham Knight için türlü türlü dedikodular çıkmaya başladı. Şimdilik sevgili yapımcı firma Rocksteady’den pek de detaylı açıklama alamadık. “Düşürün PC ayarlarını, oynarsınız” benzeri cümlesinden sonra sessizliğini, Batgirl: A Matter of Family indirilebilir içeriğiyle bozdu. Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan DLC’nin ilk ekran görüntüsü yayımlandı ve detayları açıklandı.

Bu Sefer Batgirl, Joker’e Karşı

PC satışının durdurulmasından bu yana Batman: Arkham Knight için türlü türlü dedikodular çıkmaya başladı. Şimdilik sevgili yapımcı firma Rocksteady’den pek de detaylı açıklama alamadık. “Düşürün PC ayarlarını, oynarsınız” benzeri cümlesinden sonra sessizliğini, Batgirl: A Matter of Family indirilebilir içeriğiyle bozdu.

Geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan DLC’nin ilk ekran görüntüsü yayımlandı ve detayları açıklandı. Barbara Gordon’un (Oracle) Batman için ne kadar önemli olduğunu bilemeyeniniz yoktur. Her türlü suçla mücadelede Batman’i sonuna kadar destekleyen kahramanımız, Batgirl olarak da tanınıyor. Duyurulan son DLC’de Robin ile bir araya gelen Batgirl, babasını kurtarmak için savaşacak. Hikayemiz yepyeni bir harita olan Seagate Amusement Park’ta geçiyor. Joker’in ölümcül tuzaklarından kurtulmak ise işin en zor kısmı. Batgirl, bulmaca ve hack konusunda oldukça başarılı bir karakter. Buna çeviklik de ekleyince, elimize oldukça tatlı bir DC karakteri geçiyor.

Batman: Arkham Knight’ın özelliği olan Dual Play sistemi sayesinde, dilersek Batgirl ile Robin arasında veya Joker ile Harley Quinn arasında seçim yapabiliyoruz.

DLC’nin diğer önemli özelliği ise DC fanları için çeşitli easter egg’ler ve Joker’i daha yakından tanımamızı sağlayacak ilginç sürprizler de bizlerle olacak.

Batgirl: A Matter of Family, 14 Temmuz tarihinden itibaren season pass sahipleriyle buluşacak (PS4 ve Xbox One, 40 dolar) veya dilerseniz 21 Temmuz tarihinde 6.99 dolar’dan DLC’ye sahip olabilirsiniz.