Teknoloji Corsair Gaming MM300 Mouse Pad Görücüye çıktı

Corsair Gaming MM300 Mouse Pad Görücüye çıktı

18.04.2016 - 15:03 | Son Güncellenme:

Daha öne kullandığınız mouse padleri bir kenara bırakabilirsiniz. Çünkü Corsair oldukça güzel bir mouse pad ile geliyor. Hem geniş, hem de oyuncular için özel tasarlanmış.

Corsair Gaming MM300 Mouse Pad Görücüye çıktı

Masa genişliğinde mouse pad ister misiniz? Corsair’ın yeni ürünü MM300 üç farklı boyutta piyasaya sunulacak. Extended Edition adı altında geçen en büyük boy mouse pad ebat olarak 930 x 300 x 3mm boyunda. Hem klavyenizi hem de farenizi rahatça kullanabileceğiniz oldukça geniş bir alan sunuyor. Extended Edition’ın bir küçük boyu olarak piyasaya çıkacak olan Medium Edition ise 360 x 300 x 3mm ebatları ile karşımızda olacak. MM300’ün en küçük olan Small Edition adı altındaki diğer mouse pad’i ise 265 x 210 x 3mm boyunda.

Haberin Devamı

MM300’ün alt kısmındaki kaymaz dokusu adeta masaya bağlanmışcasına sabit kalmasına olanak sağlayacak. Yıpranmaz yapısı ile ise uzun yıllar boyunca fareniz ve klavyeniz için rahat bir kullanım alanı sağlayacak gibi görünüyor. Fare takibindeki hassasiyeti arttırmak için tırtıklı olarak hazırlanmış yapısı ise mouse pad’in en önemli özelliklerinden bir tanesi.

Kenar bölgeleri ise dikişle kaplanmış. Bu sayede mousepad üzerine yerleştirilmiş olan kumaşın yıllar içerisinde kenarlardan kabarmaması sağlanmış. Üstelik dikişli kenarlar bileklerimizin iz yapmasına engel olaması açısından güzel bir seçim. Oyuncular için özel tasarlanmış olan yapısı sayesinde oynanan oyunda faremiz ile maksimum tepki süresine sahip olabileceğiz. Mouse pad’in kalınlığı ise sadece iki bozuk para yüksekliğinde.

Logitech Kablosuz Mouse G900 Chaos Spectrum Tanıtıldı