Oyun Dunyasi Daha Gerçekçi Tank Savaşları

Daha Gerçekçi Tank Savaşları

12.03.2016 - 13:46 | Son Güncellenme:

Wargaming, World of Tanks’in 9.14 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyunun iyileştirilmiş sesleri ve fizik motoru, tank savaşlarını daha da gerçekçi bir hale getiriyor. Bunların yanı sıra güncellemede oyuncuları 24 yeni HD tank modeli ve Rampage modu için gelen bir harita (Ravaged Capital) bekliyor. Geliştirilmiş fizik motoru sayesinde artık tankların kontrolleri çok daha […]

Daha Gerçekçi Tank Savaşları

Wargaming, World of Tanks’in 9.14 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyunun iyileştirilmiş sesleri ve fizik motoru, tank savaşlarını daha da gerçekçi bir hale getiriyor. Bunların yanı sıra güncellemede oyuncuları 24 yeni HD tank modeli ve Rampage modu için gelen bir harita (Ravaged Capital) bekliyor.

Haberin Devamı

Geliştirilmiş fizik motoru sayesinde artık tankların kontrolleri çok daha gerçekçi. Bu da savaşları daha dinamik bir hale getirmekte. Tankçılar keskin dönüş yeteneklerini geliştirerek hızlıca yön değiştirebilir, araçlarının dönüş yarıçapını kontrol edebilirler. Buna ek olarak tank manevraları artık daha kıvrak bir hal alıyor ve oyunculara ellerindeki hızlı tankların performansını katlayabilme şansı veriyor.

9.14 güncellemesiyle oyunun ses motoru Audiokinetic Wwise’ın gücünü tam anlamıyla hissedebileceksiniz. Tanklardan ve savaş alanından gelen tüm sesler eskisinden daha etkileyici bir hal almakta. Gerçek araçlarla sahada kaydedilen 10 ila 30 arası ses kaynağı, farklı bir çekirdekte işleniyor. Savaşan oyunculara atmosferi birebir yaşatmak için eklenen çoklu ses parametreleri sayesinde Wargaming, World of Tanks oyun deneyimini yeni bir boyuta taşımayı hedefliyor.