Teknoloji Dead Rising 4’e Hazır Olun!

Dead Rising 4’e Hazır Olun!

08.06.2016 - 11:50 | Son Güncellenme:

E3 2016 etkinliğinin yaklaştığı şu günlerde yeni bir oyun daha sızmış durumda. Eğer zombi temasını seviyorsanız Dead Rising 4’e hazır olun…

Dead Rising 4’e Hazır Olun

Üçüncü halkası Xbox One platformunun çıkış oyunlarından biri olan ve ardından PC platformu için satışa sunulan Dead Rising 3, pek çok otorite tarafından beğenilen bir oyun olmuştu. Açık dünya yapısı ve geliştirilebilir içerikleri ile beraber beğeni kazanan yapım, aynı zamanda sahip olduğu görsel kalite ile birlikte de dikkatleri üzerine çekmişti. Nitekim bunun ardından sessizliğe gömülen yapımcı firma, meğer Dead Rising 4 için çoktan kolları sıvamış bulunuyor. Zira sızan yeni bir görsel, 4. oyunun yolda olduğunu doğrular niteliğe sahip. Bir nevi poster olan bu görüntü, açıkçası hayran yapımı gibi durmaması ile haber konusu olmayı başarıyor.

Haberin Devamı

Yeni Oyun Yolda

Gün ışığına çıkan bilgilere göre Dead Rising 4, şu sıralar geliştirilme süreci içerisinde. Capcom Vancouver tarafından hazırlanmakta olduğu iddia edilen 4. oyunun önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan E3 2016 etkinliğinde duyurulacağı belirtiliyor. Fuar alanında yer alması beklenen yapımın tüm özellikleri ve atmosferi ile birlikte gözler önüne serileceği iddia edildi.

Hangi Platform İçin Satışa Sunulacak?

Açıkçası bu sorunun cevabı hala daha gizemini koruyor. Dead Rising 3, ilk olarak Xbox One platformu için satışa sunulmuştu. Uzun bir aradan sonra ise oyun PC platformuna gelmiş ve böylelikle çıkış yaptığı cihaz sayısını arttırmıştı. Şimdilerde geliştirilmekte olan 4. oyunun ise Xbox One’a özel mi olacağı yoksa çoklu platform olarak mı görücüye çıkacağı bilinmiyor.