Oyun Dunyasi Efsane Zombi Oyunu Yenileniyor

Efsane Zombi Oyunu Yenileniyor

26.08.2015 - 13:49 | Son Güncellenme:

Zombilerden kaçarken birbirinden ilginç maceralara atıldığımız Dying Light, aksiyonu sonuna kadar yaşatmaya devam ediyor. Yeni DLC paketleri ve son içerikleriyle, oyunumuz daha aktif olmamız için elinden geleni yapıyor. PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabildiğimiz oyunumuzun yeni içeriği Dying Light: The Following. Zombilerin daha zorlayıcı hale geldiği içeriğe, season pass sahipleri ücretsiz sahip olabilecekler.

Efsane Zombi Oyunu Yenileniyor

Zombilerden kaçarken birbirinden ilginç maceralara atıldığımız Dying Light, aksiyonu sonuna kadar yaşatmaya devam ediyor. Yeni DLC paketleri ve son içerikleriyle, oyunumuz daha aktif olmamız için elinden geleni yapıyor.

PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabildiğimiz oyunumuzun yeni içeriği Dying Light: The Following. Zombilerin daha zorlayıcı hale geldiği içeriğe, season pass sahipleri ücretsiz sahip olabilecekler. Bunun dışında ek paket 14.99 dolar.

Techland’ın verdiği bilgiye göre sonbahar aylarında çıkış yapacak olan paket, Kyle Crane’in daha önce anlatılmamış maceralarını konu alacak. Daha büyük bir harita, daha zorlu görevler ve yepyeni mekanikler bizlerle olacak. Daha güzeli ise tamamen kişiselleştirilebilir ve geliştirilebilir buggy araçlarına binebileceğiz. Efsane zombi oyunun yenilenen içeriklerinin videosu için tıklayın!