Oyun Dunyasi Final Fantasy Type-0 Bu Yılın Yıldızı Olmaya Kararlı

Final Fantasy Type-0 Bu Yılın Yıldızı Olmaya Kararlı

09.03.2015 - 17:31 | Son Güncellenme:

Final Fantasy evreninin bitmek bilmeyen hikayesi Final Fantasy Type-0 ile devam ediyor. Oyunu Square Enix, HD versiyonunu ise HexaDrive geliştiriyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok oyunun tanıtımını yapan ve yeni videolarla oyuncuların kalbini kazanan etkinlik Pax East 2015, Final Fantasy Type'a da yer vermekten geri kalmadı.

Final Fantasy Type-0 Bu Yılın Yıldızı Olmaya Kararlı

Final Fantasy evreninin bitmek bilmeyen hikayesi Final Fantasy Type-0 ile devam ediyor. Oyunu Square Enix, HD versiyonunu ise HexaDrive geliştiriyor.

Geçtiğimiz haftalarda birçok oyunun tanıtımını yapan ve yeni videolarla oyuncuların kalbini kazanan etkinlik Pax East 2015, Final Fantasy Type-0’ya da yer vermekten geri kalmadı. Oyun, aksiyon ve rol yapma türünde, 20 Mart tarihinden itibaren PSP, PS4 ve Xbox One sahipleriyle buluşacak.

Hikayemiz bizi sadece dövüşmeye zorlamayacak. Karakterimizi güçlendirmek için eğitimler alacak ve eski serilerdeki gibi kendimizi geliştireceğiz. Savaş sistemi ise Crisis Core: Final Fantasy VII benzeri olacak yani hem gerçek zamanlı, hem de eylem tabanlı. Oyunda 3 farklı karakteri kontrol edebileceğiz. Bu da demek oluyor ki anlık olarak savaş taktiklerimizi belirlerken, karakterler arası geçiş yapabileceğiz.

Final Fantasy Type-0’nun bu yılın yıldızı olmaya aday son videosunu izlemek için tıklayın.