Oyun Fortnite çöktü mü? Fortnite'a neden erişilemiyor?

Fortnite çöktü mü? Fortnite'a neden erişilemiyor?

12.04.2018 - 17:18 | Son Güncellenme:

Fortnite sizde de çöktü mü? Yalnız değilsiniz, çünkü oyun dünyadaki tüm oyuncular için çevrimdışı. Yani Fortnite çöktü. Doğal olarak, Epic Games'in acil durum bakımı için Fortnite sunucularını kapatması için bu mükemmel bir zaman.

Fortnite çöktü mü Fortnitea neden erişilemiyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Fortnite, günün erken saatlerinde, dünya çapındaki oyuncular için çöktü. Bir tweet'de Epic Games şunları söyledi: "Acil durum bakımı için sunucuları çevrimdışı duruma getiriyoruz. Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."

Daha da kötüsü, Epic Games, sunucuların tekrar çevrimiçi olacağı zaman için "no ETA" yani "Tahmini açılış saati bellim değil" dedi. Şirketin 'Hesap Hizmet Sorunları' durum sayfasında en son güncellemesi şu şekildedir: "Hala veritabanı güncelleme sürecinde çalışıyoruz ve arıza süresinde kalıyoruz." Hizmet dışı kalma süresinden beş saat önce Epic Games tweet attı: "Hesap hizmetleriyle ilgili sorunlara yol açabilecek sorunlar yaşıyoruz."

Şirket birçok çözüm denedi, ancak "Geri dönen trafiği kaldıramadık ve tekrar giriş başarısı ile ilgili sorunlar yaşıyoruz" dedi. Oyunun tekrar çevrimiçi olacağı zaman ile ilgili haber yok.

Haberin Devamı

Epic Games konu hakkında açıklama yapmadı.