Teknoloji Galaksinin Koruyucuları Devam Filminin Adı Belli Oldu

Galaksinin Koruyucuları Devam Filminin Adı Belli Oldu

29.06.2015 - 10:23 | Son Güncellenme:

2017'de gösterime gireceği belli olan ve sinema severler tarafından beğeni toplayan Galaksinin Koruyucuları ya da orjinal adıyla Guardians of the Galaxy'nin devam filminin olacağı ancak adının ne olacağı bilinmiyordu. Sonunda...

Galaksinin Koruyucuları Devam Filminin Adı Belli Oldu

2017'de gösterime gireceği belli olan ve sinema severler tarafından beğeni toplayan Galaksinin Koruyucuları ya da orjinal adıyla Guardians of the Galaxy'nin devam filminin olacağı ancak adının ne olacağı bilinmiyordu. Sonunda bu bilinmezlik ortadan kalktı. Bugün Collider'den gelen bilgiye göre filmin adının Guardians of the Galaxy Vol 2. olacağı Marvel başkanı kevin Feige tarafından açıklandı. Bu açıklamadan daha doğrusu ağızdan kaçırmadan sonra James Gunn ise twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada devam filminin adının Guardians of the Galacy Vol 2. ifade ederek Collider'a ise iyi iş bizi yakaladınız diyerek cevap verdi.

Haberin Devamı

Facebook sayfasından daha samimi bir açıklama yapan James Gunn yaptığı açıklama filmin adının ağızdan kaçırılmasının çok büyük bir olay ya da haber olmadığını ve pek çok insanın Galaksinin Koruyucuları'nın devam filminin adını Guardians of the Galaxy Vol 2. olacağını tahmin ettiğini ifade etti. kevin Feige'in yaptığı gibi kendisinin bu kadar ufak bir şeyi ağzından kaçırmayacağını Facebook üzerinden gevezelik ederken çok daha fazlasını yaptığını sözlerine ekleyen James'in muhtemelen tek düşündüğü Ant Man lansmanıydı. Büyük bütçeler, büyük isimler ve sevimli viral haberler ile bugünlük Hollywood maceramız bu kadar.