Teknoloji Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Başladı

Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Başladı

17.05.2016 - 14:37 | Son Güncellenme:

Samsung akıllı telefonlarına sırasıyla güncelleme vermeye devam ediyor. Bu bağlamda Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Başladı.

Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Başladı

Android ekosisteminin kronik sorunlarından birisi olan güncelleme ya da güncelleyememe birçok kişi için “olsa da olur olmasa da olur” seviyesinde yaşanılsa da her akıllı telefon kullanıcısının yeni güncellemeler sayesinde farklı özelliklere kavuştuğu da ortadaki en önemli gerçektir. Samsung son dönemde sırasıyla amiral gemileri başa olmak üzere telefonlarına Android güncellemelerini sunuyor. Bu noktada Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Başladı.

Haberin Devamı

Güncellemenin Güney Kore‘den dağıtılmaya başladığını ve şimdilik sadece Qualcomm işlemcili Galaxy S5‘ler için olduğunu belirtelim ama gelen bilgilere göre kısa süre içinde Exynos işlemcili Galaxy S5‘ler için de Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulacak.

Galaxy S5 Android 6.0 Güncellemesi Bize Neler Sunuyor?

Güncelleme ile birlikte TouchWIZ arayüzünün de son versiyona kavuşacağı ve arama ekranında değişikler olacağı belirtilirken pil tarafında da ciddi bir çekirdek optimizasyonu sağlanıyor.

Güncelleme ülkemizde kullanıma sunulunca deneyimlerimizi sizlerle paylaşacağız.

Yazarlar