Teknoloji Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor

Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbul'a geliyor

28.09.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Bu sene ilki düzenlenecek olan GoblinCon, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim’de oyun dünyasını Maslak, Uniq İstanbul’da buluşturacak. Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden 'The Mountain' da festivalin önemli konuklarından biri olacak. Gregor Clegane ya da diğer adıyla 'The Mountain' ile yaptığımız röportajı ise ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbula geliyor

Masaüstü Oyunlardan PC oyunlarına, konsol oyunlarından mobil oyunlara kadar tüm oyun türlerine ve severlerine hitap edecek olan GoblinCon, ayrıca birçok ünlü ismi de ağırlayacak.

Haberin Devamı

Efsane dizi Game of Thrones'un sevilen karakterlerinden Gregor Clegane ya da diğer adıyla 'The Mountain' da festivalin önemli konuklarından biri olacak. Kelime anlamı "savaşçıların ayağını koruyan zırh'' olan, İsveçli metal grubu Sabaton festivalin kapanışında konser verecek.

Yarışma, etkinlik, panel ve imza seansı programları ve katılımcıların çok yakında açıklanacağı GoblinCon kapsamında, etkinlik boyunca düzenlenecek ödüllü oyun turnuvaları, cosplay gösterileri ve 5 bin TL değerinde ödüllü cosplay Yarışması, paneller, imza seansları ile oyun severlere dolu dolu üç gün sunacak olan GoblinCon’da ayrıca kurulacak olan LAN PARTY (katılım sınırlı sayıda olacaktır) alanında katılımcılar 72 saat boyunca konaklayabilecek.

The Mountain ile yaptığımız röportajı ise ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız, takipte kalın.