Teknoloji General Mobile GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi

General Mobile GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi

21.06.2016 - 15:41 | Son Güncellenme:

General Mobile’ın GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi ile karşınızdayız. Android One projesi kapsamındaki telefonun pilini birlikte test edelim.

General Mobile GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi

Yerli üretici General Mobile ilk nesil Discovery ile büyük bir başarı yakaladı ve bu başarı Discovery Elite, Discovery 2 ve Discovery Air ile devam ettirilmeye çalışıldı. Tüm bu geçen süre içindeyse General Mobile ilk nesil Discovery‘nin bıraktığı etkiyi bırakmayı bir türlü başaramadı. Uzun zamandır üzerinde çalışılan GM 5 Plus ise tanıtıldığı günden itibaren ilk nesil Discovery etkisini bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bugün siz değerli okuyucularımızın en merak ettiği sorulardan birinin cevabını bulmak istiyoruz ve GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi ile telefonun 3100 mAh pil gücünü gerçek dünyada test ediyoruz.

Haberin Devamı
GM 5 Plus Gerçek Kullanım Pil Testi

Snapdragon 617 ve 3 GB RAM gücüne sahip telefonun 5,5 inç Full HD ekrana sahip ve fiyatı göz önüne alındığında oldukça fazla özellikler ile karşımıza çıkıyor. Peki bu donanıma 3100 mAh pil gücü nasıl cevap veriyor? Şimdi gelin birlikte bu testi yapalım…