Oyun Dunyasi Gerçek Konser Deneyimini Yaşamak

Gerçek Konser Deneyimini Yaşamak

26.04.2015 - 14:01 | Son Güncellenme:

Konser deneyimini oyunculara oldukça eğlenceli bir şekilde sunacak olan Guitar Hero Live, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Çıkışına kadarki süreçte kendisiyle ilgili eğlenceli deneyimleri, oyuncuya aktarmaktan da geri kalmayacak. PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One ve iOS platformların çıkış yapacak olan oyunumuz, gerçek konser alanını ayaklarımızın altına serecek.

Gerçek Konser Deneyimini Yaşamak

Konser deneyimini oyunculara oldukça eğlenceli bir şekilde sunacak olan Guitar Hero Live, bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak. Çıkışına kadarki süreçte kendisiyle ilgili eğlenceli deneyimleri, oyuncuya aktarmaktan da geri kalmayacak.

PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One ve iOS platformların çıkış yapacak olan oyunumuz, gerçek konser alanını ayaklarımızın altına serecek. Hem hikaye modu, hem de multiplayer modunda farklı içerikler sunacak olan Guitar Hero Live, yapım aşamasındaki deneyimleri oyunculara yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Yayımlanan son video da bunu kanıtlar nitelikte.

Videonun tamamı İngilizce ve oyunun yapım aşamasında, ekibin başına gelenler anlatılıyor. Bunun yanında konser deneyimini olabildiğince en iyi şekilde yaşatmak isteyen FreeStyleGames’in neler yaptığını izleyebiliyoruz. Gerçek konser deneyimini yaşatan son video için tıklayın.