Oyun Geri dönmesi gereken 6 oyun!

Geri dönmesi gereken 6 oyun!

30.09.2011 - 11:15 | Son Güncellenme:

Bu 6 eski oyun eğer geri dönerse, modern teknoloji ile büyük harikalar yaratabilir!

Geri dönmesi gereken 6 oyun

Eğer Duke Nukem'ın geliştirmesi senelerce sürebiliyor ve bunun ardından geri dönebiliyorsa, bu oyunlar neden aynısını yapamasın? Bu yazımızda sağlam bir geri dönüş yapmasını beklediğimiz 5 oyunu bir araya getirdik.

Road Rash

Road Rash, geri döndüğünde yeni jenerasyon grafiklerden ve oynanıştan önemli derecede faydalanabilecek bir oyun. Yarış oyunlarının bugün konsollarda geldiği durumu, ardından bu gelişmiş teknolojiyle oluşturulan bir motorsiklet yarışında arkadaşınızın yüzüne vurduğunuzu düşünün.

Road Rash'da rakiplerinize karşı yarışmaktan öte, onlara vurmaya ve motorlarından düşürmeye de çalışıyordunuz. Rakibinize yumruk veya tekme atabiliyor, veya yerdeki zincirleri toplayarak rakibinize bunlarla vurabiliyordunuz. Kendi zamanında inanılmaz derecede eğlenceli olan bu oyunun modern özelliklerle donatıldığını görmek, sanırız oldukça heyecan verici olurdu.

Killer Instict, Double Dragon ve Warcraft

Killer Instict

Street Fighter'ın inanılmaz denetimlerini ve Mortal Kombat'ın şiddet ve fatality öğelerini bir araya getiren Killer Instict'in yeni bir sürümü çok başarılı olabilir.


Double Dragon

Double Dragon'un çeşitli remake'leri yapılsa da beklentimiz tamamen yeni jenerasyon bir Double Dragon'un meydana getirilmesi. Bugünkü konsollardaki çevrimiçi özellikler sayesinde oluşturulacak cooperative tabanlı bir Double Dragon, inanılmaz olabilir.


Warcraft

Warcraft, World of Warcraft olarak bilinen dev MMO ile devam ediyor olabilir. Ancak beklentimiz, Warcraft'ın bir strateji oyunu olarak ortaya çıkması. Gerçek bir Warcraft strateji oyunu çıkalı tam 8 sene oldu ve bu durum üzücü.

Chrono serileri ve Blood

Chrono serileri

RPG oyunu Chrono Trigger, bazı kesimler tarafından yapılmış en iyi oyunlardan biri olarak kabul ediliyor. Square'in yeni bir Chrono ortaya çıkarmasının bizce tam zamanı.


Blood

1998'in grafikleriyle, müzikleriyle ve kendine has detaylarıyla Duke Nukem'a toz yutturan DOS FPS'sinin sadık bir hayran kitlesi bulunuyor. İlk oyunun birkaç sene ardından piyasaya sürülen Blood 2 bize göre beklenenin çok gerisinde kalsa da, Blood 3 ile muhteşem bir geri dönüşün zamanı yaklaşıyor olabilir.

Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yazarlar