Oyun God of War'a yeni güncellemeyle fotoğraf modu ekleniyor

God of War'a yeni güncellemeyle fotoğraf modu ekleniyor

10.05.2018 - 13:14 | Son Güncellenme:

Sony ve Santa Monica, PS4'ün özel oyunu God of War için yeni bir güncelleme yayınladı. Patch 1.20 şimdi indirilebiliyor ve oyuna yeni bir mod getiriyor. Fotoğraf modu, oyuncuların birçok filtre ve diğer özelliklerle oyundaki önemli sahnelerin fotoğraflarını çekebilmesine izin veriyor.

God of Wara yeni güncellemeyle fotoğraf modu ekleniyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Sony, God of War için yeni bir güncellemeyle oyuna yeni arayüz ve fotoğraf modu (Photo Mode) getirdi. Sony'nin daha önce duyurduğu gibi Photo Mode, oyuncuların bir dizi filtre, kenarlık ve diğer kişiselleştirme seçeneklerini kullanarak oyunun ekran görüntülerini almasına ve düzenlemesine izin veriyor. Güncellemeyi yükledikten sonra, oyuncular ya Seçenekler menüsünden ya da oyun ayarları üzerinden Touch Pad Hızlı Erişim özelliğini etkinleştirerek modlara erişebilecekler.

Oyuncular kamerayı, Fotoğraf Modu'nda sol ve sağ parmaklarıyla hareket ettirebilir. L2 ve R2 düğmelerini kullanarak yukarı ve aşağı kaydırılabilir. Mod ayrıca oyuncuların görüş alanını, pozlamayı ve daha fazlasını ayarlamasını sağlayan beş sekmeye de sahip. Her bir sekmenin açıklaması şu şekilde:

Haberin Devamı

Kamera: Görüş Alanını, Odak Uzunluğunu ve Kamera Rulosunu ayarlayın.
Diyafram: Alan Derinliği, Odak Mesafesi ve F-Duruşunu ayarlayın.
Filtreler: Film Tanesini, Pozlamayı, Filtreyi ve Filtre Yoğunluğu seçeneklerini ayarlayın.
Kenarlıklar: Bir Vignette ekleyin. Vignette Intensity ve Vignette Falloff'u ayarlayın. Bu, çeşitli Sınır stillerini ve resmi God of War logosunu içeriyor.
Karakterler: Kratos, Atreus ve sahnedeki diğer tüm karakterlerin görünürlüğünü değiştirin. Kratos ve Atreus'un yüz ifadelerini değiştirme yeteneğini dev eklendi.

Fotoğraf Moduna ek olarak, 1.20 güncellemesi, God of War'ın kullanıcı arayüzü ve menülerinin metin boyutunu artırdı. Bu, Sony'nin oyunun metin boyutunu değiştirdiği ikinci durum. Geliştirici önceki God of War yamasında oyuncuların metni manuel olarak ayarlamasına izin veren bir kaydırıcı ekledi. Ancak bu önemli bir fark yaratmadı. Bu güncelleme, metni her yerde daha büyük hale getirip okunabilirliği arttırıyor.