Teknoloji Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile birlikte gelecek

Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile birlikte gelecek

16.08.2017 - 11:59 | Son Güncellenme:

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen akıllı telefonu Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile çalışırken görüntülendi. Google Pixel 2 aynı zamanda HTC U11 özelliğiyle geliyor.

Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile birlikte gelecek

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel 2 için, FCC tarafından sertifika aldığı ortaya çıktı. FCC web sitesinde bulunan belgelere dayanarak, Pixel 2'nin bir kez daha HTC tarafından üretileceği anlaşılıyor.

Ekran görüntüleri yeni Android O Ayarlar uygulamasını gösteriyor ve bir Ağustos güvenlik düzeltme ekiyle cihazın Android 8.0.1 ile çalıştığını ortaya koyuyor. Halihazırdaki Geliştirici Önizleme 4'ü (Developer Preview 4) halen 8.0.0 olduğu için bu, muhtemelen bir nihai dahili yapıya yakın.

Google Pixel 2, Android 8.0.1 ile birlikte gelecek

Yeni ekran görüntüsü, HTC U11 benzeri sıkıştırma işlevini de ortaya koyuyor. Ancak yeni bir "Diller, giriş ve jestler" ayarı altında "Etkin Kenar" olarak etiketleniyor. DP4'te, buna karşılık gelen ayar sadece "Diller ve girdi" şeklinde. Bu belirli kurulumda, sıkıştırma konusunda Google Asistanını başlatacak şekilde ayarlanmış.

Haberin Devamı

Depolama, yüzde 21 kullanıldığından 50.66 GB boşta listeleniyor. Google Pixel 2, büyük olasılıkla 64GB kapasiteyle gelebilir. Bu ekran görüntüleri serisi ayrıca, Durum çubuğu uygun bir şekilde kırpılmış olsa da Pixel gezinti çubuğunu gösterir.

Cihazın işlemcisi muhtemelen kullanılan Qualcomm Wi-Fi yongası (WCN3990) vasıtasıyla doğrulanmış. Ayrıca Pixel 2'nin işlemcisinin beklendiği gibi Snapdragon 836 olmayacağı, Google'ın tercihini Snapdragon 835'ten yana kullanacağı yine ekran görüntüsü ile ortaya çıktı.