Teknoloji Hotmail’den Outlook’a Geçişte Neler Değişti?

Hotmail’den Outlook’a Geçişte Neler Değişti?

13.01.2014 - 10:44 | Son Güncellenme:

Hotmail Outlook’a geçtiği gün 1 milyon yeni kullanıcıya sahip oldu. Kullanıcı sayısında hızla yükseliş olan Hotmail yıllardır süregelen zirvedeki yerinde emin adımlar ile kaldı.

Hotmail’den Outlook’a Geçişte Neler Değişti

İnternetin hayatımıza girdiği ilk andan itibaren Microsoft’un ücretsiz kullanıcıya sunduğu e-posta hizmeti Hotmail yıllar geçse bile kullanımını halen daha zirveden sürdürmeye devam ediyor. Hotmail mesajlaşma ve e-posta gönderme hizmetinde bir ilk olarak zirveye çıkmış ve yıllarcı hizmetinde yenilikler getirerek zirvedeki yerini korumayı başarmıştır.

Haberin Devamı

1995 yılında hayatımıza giren Hotmail iletişim servisi uzakta olanları bile yakındaymış gibi konuşma olanağı sağlamaktadır. Hotmail kullanıcıları ilk anlardan bu yana Hotmail kullanma konusunda oldukça iyi bir kullanıcı sayısına ulaştılar. Tek bir Hotmail ismi ile internetin kolay kullanım imkânlarını kullanma mesajlaşma, dosya gönderimi imkânlarına sahip olunmaktadır. Hotmail kullanıcıları başka e-posta kullanım imkânları oluşsada Hotmail kullanımından asla vazgeçmemişlerdir.

Hotmail açma her yıl daha fazla kullanıcıya ev sahipliği yapmaktadır. Microsoft’un ücretsiz kullanıma sunduğu bu e-posta servisi kullanıcıları tarafından hemen her gün üst sıralarda yerini aldı. 1995 yılından bu yana hiç popülaritesini düşürmeyen Hotmail açma sitesi kendini geliştirme yönünde adımlar attı. Hotmail hizmeti kendini geliştirerek bir dönem Windows Live Messenger olarak kullanıldı. 2007 yılından 2012 yılının son aylarına kadar Windows Live Messenger kullanılmaya devam etti. Ama son yıllarda tüm teknolojinin kendini yenilemesi ve rekabet ortamının artması sonucunda hotmail bambaşka bir e-posta hizmeti olan Outlook’a geçiş yaptı. Outlook sitesine geçen e-posta kullanma hizmeti eskide kalmış tüm kullanıcılarına kolay ve değişik görsel imkânlar sağlamak adına yeni bir sistemde boy göstermeye başladı. Hotmail kullanıcıları Outlook sitesine geçiş yapıldığı anda bazı endişeler duysalar da Hotmail sitesinde olan tüm bilgilerinin Outlook’a geçtiğini görünce memnun oldular. Hotmail Outlook’a geçtiği gün 1 milyon yeni kullanıcıya sahip oldu.

Haberin Devamı

Kullanıcı sayısında hızla yükseliş olan Hotmail yıllardır süregelen zirvedeki yerinde emin adımlar ile kaldı. Outlook sisteminde olan değişimler, kullanıcıları daha renkli ve değişik logolarla kendi adreslerinde istedikleri renkte kullanmaları için farklı renk seçenekleri sunuldu. E-posta kutusunun sol tarafında gelen mesajları düzenli bir şekilde görebilir. Kaydetmek istediklerini arşive veya taslak bölümüne kaydedebilirsiniz. Yeni butonu ile e-posta göndermek istediğinizde anında bir tıkla gönderebilirsiniz. Düzenlenen yeni sistem ile Outlook kullanan milyonlarca kullanıcı tarafından beğeni ile kullanılmaktadır.

Haberin Devamı

Kaynak: akyazinet.com