Teknoloji HTC 10 Detaylı İnceleme

HTC 10 Detaylı İnceleme

22.06.2016 - 15:53 | Son Güncellenme:

HTC’nin Nisan ayında tanıttığı yeni nesil amiral gemisi HTC 10 Detaylı İnceleme ile karşınızdayız. HTC’nin yeni telefonu bakalım bizlere ne sunuyor?

HTC 10 Detaylı İnceleme

HTC için işler bir süredir pekte iyi gitmiyor. Son yıllarda hemen hemen her çeyrekte zarar eden Tayvanlı teknoloji devi amiral gemisi telefonlarda da geçtiğimiz yıl aradığını bulamamıştı. Geçtiğimiz yıl yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı One M9‘dan sadece 2 ay gibi bir süre sonra “bu daha iyi oldu” diyerek pazara sunduğu One M9+ (Plus) ile yola devam etme kararı alan firmayı en çok One M9 sahipleri eleştirmişti. Bu yıl pazara sunduğu HTC 10 ise en yüksek donanımı sunmasıyla öne çıkıyor. Kamera performansı ile de beğendiğimiz HTC 10‘nun tasarımı ise bizi pek etkilemedi. Düşük ışıklı ortamda daha iyi bir performans beklediğimiz HTC 10‘nun pili ise LG G5 gerçek kullanım pil testini gördükten sonra daha iyi olabilir diye düşünüyoruz. Bugün sizlerle HTC 10 Detaylı İnceleme ile karşınızdayız.

Haberin Devamı
HTC 10 Detaylı İnceleme

Aşağıdaki video size HTC 10 ile ilgili genel anlamda bilgi verecek diye düşünüyoruz. HTC’nin yekpare tasarımdan vazgeçmesi bildiğimiz anlamda BoomSound hoparlörlerden de vazgeçilmesi anlamına geliyor. Üst tarfta tiz seslerin alınabildiği bir hoparlör konsa da firmanın bu donanıma mutlaka geri dönmesi gerektiğini şiddetle savunuyoruz. Yekpare kasadan vazgeçilmesi ön taraftaki beyaz çerçevenin de plastik olarak kullanılmasını sağlamış. Beyaz plastik yüzeye Gorilla Glass korumadan dolayı dokunamasakta şarj olurken yeşil ışığın yan taraflara doğru kaydığını görebiliyoruz. Genel anlamda beğendiğimiz HTC 10 inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.