Teknoloji HTC One A9 Android 6.0.1 Güncellemesine Kavuştu

HTC One A9 Android 6.0.1 Güncellemesine Kavuştu

09.04.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Tayvanlı üretici HTC, en yeni telefonu HTC One A9’a Android 6.0.1 güncellemesini sundu.

HTC One A9 Android 6.0.1 Güncellemesine Kavuştu

HTC için 2014 ve 2015 yılları pekte iyi geçmedi. Özellikle One M9 ve One M9+ arasında çok az süre olması M9 sahiplerini oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz yıl Mobil Dünya Kongresinde tanıtılan M9‘un pazara sunulmasından sadece 2 ay sonra “daha gelişmiş” ve “yenilenmiş” özellikleri ile pazara sunulan M9+ ile aradığını bulamayan HTC, One A9 ile çok farklı bir pazar oluşturdu.

Haberin Devamı

Uzun süreli kullandığımız HTC One A9 kendi ekosistemini oluşturan özel bir telefondu ve yeni versiyonlarının çok daha başarılı olacağından eminiz. Özellikle Snapdragon 617 ve X8 LTE modem desteği ile rakiplerine fark atmayı başaran HTC One A9 yeni güncellemeler ile kullanıcısını memnun ediyor.

HTC neyi iyi yapar derseniz bizce en iyi yaptığı şey arayüzünün stabilitesidir. Sense arayüzü özelikle 7.0 ile birlikte Android ekosisteminin en kolay ve rahat kullanılır arayüzlerinden birisi olarak gösteriliyor.

HTC, en güncel Android sürümlerini telefonlarına sunmayı devam ediyor. Bu bağlamda HTC One A9 için Android 6.0.1 sürümünü yayınladı. Yeni güncelleme ile birlikte şunlar sunuluyor.

Sistem iyileştirmesi adında Sense arayüzünde yenilikler, Snapdragon 617’nin destek verdiği Quick Charge 3.0 desteği de bu güncellemeyle nihayet HTC One A9’a geliyor. Apple’ın Night Shift adını verdiği ekran sıcaklığı ayarlamasına da kullanıcılar kavuşuyor.

Haberin Devamı

Güncellemeyi, Ayarlar, Hakkında, Yazılım Güncellemeleri Kısmından el ile kurabilirsiniz…