Teknoloji HTC One M9 İçin Beklenmedik Gelişme

HTC One M9 İçin Beklenmedik Gelişme

30.05.2016 - 16:49 | Son Güncellenme:

Şu anda satışı devam akıllı telefonlardan HTC One M9, açıklanan bilgilere göre yeni versiyonu ile hayranlarına merhaba demeye hazırlanıyor…

HTC One M9 İçin Beklenmedik Gelişme

Son yıllarda satışlarda düşüş yaşayan ancak bu duruma karşılık yılmadan çalışmaya devam eden HTC, bilindiği üzere en son karşımıza 10 adını verdiği amiral gemi modeli ile beraber çıkmıştı. Nitekim yeni telefon modellerine hız kesmeden yer vermeye devam eden firma, şimdilerde ise HTC One M9 Prime Camera Edition adını verdiği yeni bir sürüm hazırlığı içerisinde. One M9’un Plus sürümü dahi bu yenilik içerisine alınarak farklı bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Kamera özelliklerini bir adım öteye taşıyarak çok daha iyi fotoğraf ve video gibi içeriklerin elde edilmesini mümkün kılmak isteyen HTC, bunun adına yeni bir sürüm hazırlıyor diyebiliriz. Nitekim yeni kamera teknolojilerinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, yeni model ile birlikte hedefleniyor diyebiliriz.

Haberin Devamı

Teknik Özellikleri Dahi Belli Oldu

Açıklanan bilgilere göre HTC One M9 Prime Camera Edition adı ile duyurulan yeni model, beraberinde MediaTek tarafından hazırlanan Helio X10 yonga setinden gücünü alıyor. Bunun yanında 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan ekran ev sahipliği yapan model, 2 GB RAM, 16 GB arttırılabilir depolama alanı ve 2840 mAh batarya gibi niteliklere de sahip. Bunların dışında en çok kamera konusunda dikkat çeken yeni model, 13 MP arka kameraya sahip. Ancak bu konuda kendi geliştirdiği teknolojisinden faydalanan HTC, kamerada UltraPixel kullanıyor.

Fiyatı da Ortaya Çıktı

Çok daha önce satışa sunulan modelin yeniden pazara hakim kılmak adına yenilendiği sürümü, yaklaşık olarak 350 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Tabi bu fiyatın üzerine vergiler eklendiğinde karşımıza çok daha farklı bir miktar çıkacak da diyebiliriz.