Teknoloji Injustice 2’den Uzun Video

Injustice 2’den Uzun Video

17.06.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Önce sızıntı olarak kendisini gösteren ardından resmi olarak duyurulan Injustice 2, bu kez oynanış videosu ile gündeme geldi…

Injustice 2’den Uzun Video

Geçtiğimiz yıllarda satışa sunulan ve beğeni toplayarak başarılı bulunan oyunlarına arasına giren Injustice, şimdilerde devam oyunu ile gündemde. Bilindiği üzere serinin ikinci halkası, birkaç gün önce sızan bilgiler ile gündeme gelmişti. Geliştirici firmaya yakın olan kaynaklar, ikinci oyunun geliştirildiğini söylemişti. Nitekim çok geçmeden bu iddialar gerçeğe dönüştü ve Injustice 2, resmi bir şekilde duyuruldu. DC Comics evreninde yer alan kahramanlar ile beraber yola çıkacak olan yapım, bu kez çok daha iyi grafikler ile birlikte gelecek. Bünyesinde birçok ünlü kahramanın yer aldığı yapıma dair yeni bir oynanış videosu dahi yayımlanmış bulunuyor. Tam 15 dakika uzunluğuna sahip olan videoyu aşağıdan izlemeniz mümkün.

Haberin Devamı
Kahramanların Savaşına Tanık Olacağız

Açıklanan bilgilere göre Injustice 2 içerisinde Aquaman, Batman, Superman, Supergirl ve daha birçok karakteri oynama şansı elde edeceğiz. Bunların yanı sıra mekan olarak Metropolis, Gotham ve Atlantis gibi yerleri seçen geliştirici ekip, tam anlamıyla DC evrenine hayran olan kullanıcıların gönüllerinde taht kurmuş olacak.

Yeni Nesil İçin Geliştiriliyor

Kısa bir süre önce yapılan duyuruya göre serinin ikinci halkası Xbox One ve PlayStation 4 platformları için geliştiriliyor. Uzun bir gelişim süreci yaşayacak olan oyunun gelecek yıl satışa sunulacağı açıklandı.