Teknoloji Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram'da Yoruma Ve Hikayeye Birini Etiketlemek...

Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır? Instagram'da Yoruma Ve Hikayeye Birini Etiketlemek...

16.05.2021 - 03:56 | Son Güncellenme:

Instagram uygulamasında kullanıcılara sunulan farklı özellikler bulunuyor. Kişiler Instagram uygulamasında etiketleme özelliğini kullanmak isteyebiliyor. Kişiler hesaplarında nasıl etkileteme yapabileceği öğrenmek için birçok farklı araştırma yapabiliyor. Instagram'da etiketleme nasıl yapılır? Instagram'da yoruma ve hikayeye birini etiketlemek ile ilgili sizlere etiketleme hakkında detayları derledik.

Instagramda Etiketleme Nasıl Yapılır Instagramda Yoruma Ve Hikayeye Birini Etiketlemek...


Instagram'da herhangi bir gönderiye veya hikayeye kişiyi etiketlemek için, "@" işareti koyularak etiketlenen kişinin kullanıcı adı yazılmalıdır.

Instagram'da Etiketleme Nasıl Yapılır?

Instagram kullanan kişiler, uygulamanın tüm detaylarını öğrenmek için araştırma gerçekleştiriyor. Uygulama içerisinde bulunan özellikler kişilere özel olarak sunuluyor. Kişiler özellikle Instagram uygulamasında yer alan özellikleri yakından takip ediyor. Instagram'da yaygın olarak kişilerin birbirlerini etiketlediği görülebiliyor. Yapılan etiket işlemlerinin, nasıl yapıldığı pek çok kullanıcının ilgisini çekebiliyor. Instagram'da etiketleme yapabilmek için takip edilmesi gereken bazı yollar bulunuyor.

Instagram uygulamasında herhangi bir yere etiket yapabilmek için öncelikle "@" işareti koyulmalıdır. "@" yazıldıktan sonra boşluk bırakmadan etiketlenecek kişilerin hesap adı yazılmalıdır. İşaret koyulduğunda sistem otomatik olarak öne çıkarılan isimleri kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların etiketleyeceği kişileri listede göremiyorsa, adını yazarak daha kolay etiketleme yapabilir. Instagram'da ayrıca çok fazla etiketleme seçeneği de bulunuyor. Kişiler birden fazla kişiyi herhangi bir gönderi veya hikayeye etiketleme yapabiliyor.

Instagram'da Yoruma Ve Hikayeye Birini Etiketlemek

Instagram'da birbirini takip eden kişiler genellikle farklı bilgileri etiket yöntemiyle paylaşabiliyor. Güzel fotoğraf veya bilgi görüldüğünde, kişiler arkadaşlarını etiketleyerek onların da görmesini sağlayabiliyor. Özellikle yoruma etiketleme özelliği pek çok kullanıcının en çok kullandığı özelliktir.

Instagram kullanıcıları eklediği hikayesine de istediği kişi veya kişileri etiketleyebiliyor. Etiketlenen kişilere her zaman etiketlendiğine dair bir bildirim gidiyor. Etiketlenen kişiler bildirime tıklayarak neye etiketlendiğini kolayca öğrenebiliyor ve gönderiyi görebiliyor. Instagram içerisinde yorum veya hikayeye "@" işareti kullanılarak etiket yapılabiliyor.