Teknoloji Instagram'da Grup Nasıl Kurulur? Instagram Dm Grubu Kaç Kişiliktir?

Instagram'da Grup Nasıl Kurulur? Instagram Dm Grubu Kaç Kişiliktir?

09.04.2021 - 05:14 | Son Güncellenme:

Instagram gibi popüler olan bir uygulama içerisinde çok farklı özellikler bulunuyor. Bu özelliklerden biri de sohbet grubu kurmaktır. Instagram kullanan kişiler nasıl grup kuracağını bilmediğinden bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapabiliyor. Instagram üzerinde grup kurmak için kişiler bu konuda bir bilgiye ulaşmak istiyor. Instagram'da grup nasıl kurulur? Instagram DM grubu kaç kişiliktir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Instagramda Grup Nasıl Kurulur Instagram Dm Grubu Kaç Kişiliktir

Instagram'da bulunan özelliklerden biri olan, grup kurmak kişiler tarafından kolayca yapılabiliyor. Direkt mesaj bölümünden, konuşmak istenen kişiler eklenerek grup kurulabiliyor.

Instagram'da Grup Nasıl Kurulur?

Instagram uygulamasında kullanıcıların kullanabileceği farklı özellikler yer alıyor. Özellikler kişiler tarafından kolayca kullanılabiliyor. Bu özellikleri öğrenmek isteyen kişiler birçok araştırma yapabiliyor. Özellikle grup kurarak sohbet etme özelliği kişilerin en çok ilgi gösterdiği özellikler arasında yer alıyor. Kişiler istediği kişilerle kolayca grup kurarak, aynı anda sohbet edebiliyor. Sağlanan bu farklı özellikle kişilerin daha kolay bir şekilde sohbet edilmesine imkan sağlanıyor.

Instagram üzerinde, bir kişi kuracağı gruba istediği kişileri ekleyebilir. İstenen kişiler eklenerek grup içerisinde anlık olarak sohbet edilebilir. Grup kurmak için ana sayfada bulunan direkt mesaj kutusuna girilmelidir. Daha sonra artı işaretine basılarak yeni grup seçilmelidir. Daha sonra buradan katılımcıları ekleyerek grup aktif bir şekilde kurulabilir. Kurulan bu grup içerisinde eklenen herkes anlık olarak mesaj yazabilir.

Instagram DM Grubu Kaç Kişiliktir?

Instagram uygulamasında konuşma grubu oluşturan kişiler, bu gruba kaç kişi ekleyeceğini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Grup içerisine giriş yapacak kişi sayısı Instagram tarafından sınırlandırılıyor. Grup kuran kişiler en fazla grup içerisine 32 kişi dahil edebiliyor. Toplam 32 kişiyi aşmayacak şekilde grup kurulmasına herhangi bir engel koyulmuyor. Fakat 32 kişiden fazla olacak şekilde herhangi bir grup kurulması mümkün değildir.

Instagram DM grubunu sınırlandırarak sadece 32 kişinin dahil edilmesine izin veriyor. 32 kişiyi aşmayacak şekilde sohbet grubu kurmak son derece basittir. Kişiler ister 2 ister 32 kişiyi gruba ekleyebilir. 32 kişiyi aşmadığı sürece herhangi bir sorun bulunmuyor. Kişiler anlık olarak grupta konuşma yapabilir ve bu özellikten faydalanabilir.