Teknoloji Instagram'da yanıtladığınız fotoğraflar artık çıkartmaya dönüşecek

Instagram'da yanıtladığınız fotoğraflar artık çıkartmaya dönüşecek

18.08.2017 - 13:37 | Son Güncellenme:

Instagram, DM karışıklığını giderecek olan iOS ve Android uygulamaları için yeni bir özellik geliştiriyor. Bu özellikle cevap verdiğiniz görseli bir çıkartma haline getirerek fotoğraf ve videolarınıza kolayca dahil edebileceksiniz.

Instagramda yanıtladığınız fotoğraflar artık çıkartmaya dönüşecek

Instagram, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunabilmek için yorumlar bölümünde değişikliğe gittiğini ve bu sayede Instagram fotoğraflarının yorumlarına alt yorumlar yapılabilececeğini sizlere daha önce aktarmıştık.

Haberin Devamı

Instagramda yanıtladığınız fotoğraflar artık çıkartmaya dönüşecek

Instagram şimdi de DM yani direkt mesajlaşmalardaki cevap verme karışıklığında yeni bir özellikle çözüm getirdi. Daha önce kullanıcılar kendi fotoğraflarına veya videolarına DM üzerinden fotoğraf veya video şeklinde yanıt verebiliyordu. Yeni özellikle cevap verdiğiniz görseli bir çıkartma (sticker) haline getirerek fotoğraf ve videolarınıza kolayca ekleyebileceksiniz.

Çıkartmayı istediğiniz yere ekleyebilir, doodle yapabilir veya yine fotoğrafınıza ekstra çıkartmalar/metinler ekleyebilirsiniz. Bu sayede daha gülünç ve yaratıcı gönderiler oluşturabilirsiniz.