Teknoloji iPhone 7s ve 7s Plus'a farklı renk seçeneği

iPhone 7s ve 7s Plus'a farklı renk seçeneği

08.12.2016 - 10:54 | Son Güncellenme:

Bir Japon blog sitesinde çıkan görsellere göre, gelecek yıl tanıtılacak yeni iPhone'lar kırmızı renk seçeneğine de sahip olacak.

iPhone 7s ve 7s Plusa farklı renk seçeneği

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın ardından herkes önümüzdeki yılın eylül ayında tanıtılacak yeni iPhone’ları bekler oldu. Üç farklı ekran seçeneğiyle geleceği söylenen cihazların ekran boyutları ise 4,7 inç, 5,5 (LCD) ve 5,2 inç (OLED) panele sahip olacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

iPhone 7s ve 7s Plusa farklı renk seçeneği

Samsung Galaxy S7 Edge'in siyah inci renk seçeneğiyle satışa sunulacağı haberinin çıkmasının ardından şimdi de yeni iPhone'larin farklı renk seçeneğiyle geleceği dedikodusu ortalığı karıştırdı. Japon blog sitesi Mac Otakara’dan ortaya çıkan görsellerde iPhone 7s ve 7s Plus adlarını alacağı iddia edilen cihazların kırmızı renk seçeneğine de sahip olacağı görülüyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus serisinin güncellenmiş versiyonları olacağını iddia edilen cihazların yine aynı tasarımla ancak daha hızlı A11 yongası ile geleceği de söylentiler arasında yer alıyor. Diğer bir söylenti ise yeni gelecek üç modelin de kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı.

Önümüzdeki yıl iPhone’un 10.yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Apple’ın 2017 yılında iPhone 8’i mi yoksa iPhone 7s’i piyasaya süreceğini bekleyiğ göreceğiz.