Teknoloji iPhone 8'in neye benzeyeceğinden hala emin değilseniz, son sızıntılar sizlere yardımcı olabilir

iPhone 8'in neye benzeyeceğinden hala emin değilseniz, son sızıntılar sizlere yardımcı olabilir

23.08.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 8 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sızan yeni görüntüler iPhone 8'in ön yüzünün tamamen ekranla kaplı olacağını doğrular nitelikte.

iPhone 8in neye benzeyeceğinden hala emin değilseniz, son sızıntılar sizlere yardımcı olabilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Daha önce iPhone 8’de bulunması beklenen 3D tarayıcının karanlık ortamlarda dahi yüzünüzü algılayabilecek ve sorunsuz bir şekilde çalışacabileceği iddiaları ortaya çıkmıştı. Sızan yeni görüntüler ise iPhone 8'in ön yüzünün tamamen ekranla kaplı olacağını doğrular nitelikte.

Çinli sosyal ağ sitesi Weibo’da paylaşılan fotoğraflarda ön panel net bir şekilde görünüyor. Uçtan uca ekran, üstte çeşitli kameralar, sensörler ve ön yüzde hoparlörü barındıran merkezi bir çıkıntı var. Aynı zamanda fotoğraflarda iPhone 8’i oluşturan diğer parçaları da dikkat çekiyor. Bunların arasında ise A11 işlemci geliyor.

Ekran bileşenlerine ek olarak, sızdırılan fotoğraflar ayrıca çeşitli esnek kablolar da dahil olmak üzere ek iPhone 8 parçalarını da gösteriyor.

Haberin Devamı

Görüntülerden birinde iPhone 8'in ekranıyla iPhone 7 arasında bir karşılaştırma var. Tıpkı beklendiği gibi, iPhone 8'in iPhone 7 ile aynı boyutta olacağı söyleniyor. Bununla birlikte, iPhone 8'in ön yüzü neredeyse tümüyle ekran. Sonuç olarak, iPhone 8 benzer boyuttaki iPhone 7'deki 4.7 inç ekrana kıyasla çok daha geniş bir ekrana sahip olacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu bileşenlerin nereden geldiğine dair hiçbir fikrimiz yok. Görsellerin orijinal olup olmadığını görmek için Apple'ın iPhone 8'i tanıtmasını beklemek zorundayız. Ancak son zamanlarda gördüğümüz tüm iPhone 8 sızıntılarını göz önüne alırsak bunların gerçek olabileceği söylenebilir. Ekran parçaları, Apple'ın kendi HomePod ürün yazılımında keşfedilen iPhone 8'deki tasarım mockup'u ile bile eşleşiyor.

Apple'ın iPhone 8 ve iPhone 7s'leri eylül ortasında sunması ve ardından ayın sonuna kadar da satışa çıkarması bekleniyor.